Κάθε χρονο τετοια εποχη το τιμουμε ιδιαιτερως
Θα χρειαστουμε
1,5 σιμιγαλι χονδρο
1 φλυτζανι ζαχαρη
3 φλυτζανια χυμο πορτοκαλι
Ξυσμα από 1 πορτοκαλι
Λιγη μαστιχα τριμενη
1,5 κουταλακι μπεικιν
1,5 κουταλακι σοδα
Για το σιροπι
θα χρειαστουμε
3 φλυτζανια νερο
3 φλυτζανια ζαχαρη
Φλουδα λεμονιου
Γινεται τελειο κοστιζει ελαχιστα γυρω στα 5 ευρω μιας κ τα
περισσοτερα υλικα υπαρχουν στο σπιτι κ μπορουμε να το φαμε ακομη κ τη Μ
Παρασκευη μιας κ δεν εχει ουτε λαδι
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
κειμενο
Ιωάννα Κουφογιάννη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου