ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΜΙΑ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ


"ΝΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΄78"

Η μοναδική ομάδα κολύμβησης του Δήμου Κορυδαλλού

Η κολύμβηση είναι ένα άθλημα που προάγει την ευγενή άμιλλα βελτιώνει την φυσική και σωματική κατάσταση. 
Η επαφή με το νερό βοηθά τα παιδιά να χαίρονται, να χαλαρώνουν και να ξεπερνούν τους φόβους τους.

Η "ΝΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΄78" είναι μια ομάδα γεμάτη με αθλητική ιστορία 35 χρόνων, που τη γιόρτασε με την διοργάνωση αγώνων στο δημοτικό κολυμβητήριο Νικαίας "Ο Πλάτων" την αγωνιστική περίοδο του 2013.

Η προαγωνιστική ομάδα της ΝΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΄78
Τα τμήματα της αγωνιστικής καθώς και της προαγωνιστικής, βρίσκονται εδώ και 2 περίπου χρόνια κάτω από τις τεχνικές οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Γέμελου, συμμετέ-χοντας  στους περισσότερους αγώνες (πρωταθλήματος - διασυλλογικούς) στην Αττική άλλα και εκτός αυτής κάποιες φορές.

Οι διακρίσεις και τα μετάλλια των αθλητών της ΑΡΤΕΜΙΣ΄78 την κατα-τάσσουν στους διακριθέντες συλλόγους του λεκανοπεδίου τα τελευταία χρόνια.


Ο Δήμαρχος του Κορυδαλλού κ. Κασιμάτης 
συγχαίρει τον πρόεδρο της ομάδας κ.Αχείμαστο 
για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων παρουσία 
του δημάρχου Νικαίας- Ρέντη κ.Ιωακειμιδης

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Αχείμαστος καθώς και το ΔΣ σε συνεργασία με τους γονείς των αθλητών ξεπερνούν προβλήματα μαζί και έχουν καταφέρει να λειτουργούν σαν οικογένεια με στόχο πάντα τον αθλητισμό και την καλύτερη ποιότητα ζωής των παιδιών.

Σε μια ομάδα με σχεδόν μηδενικές κρατικές επιχορηγήσεις που στηρίζεται στην αγάπη για τον αθλητισμό και στους ανθρώπους που την πλαισιώνουν αξίζει να βρισκόμαστε πάντα δίπλα της.

Στις 7-9 Μαρτίου το προαγωνιστικό τμήμα της ομάδας συμμετείχε στους χειμερινούς αγώνες πρωταθλήματος της ΚΟΕ που διεξάχθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο Νικαίας με μεγάλη επιτυχία.


Απ΄αυτούς τους αγώνες και μετά, ουσιαστικά, ξεκινά η αγωνιστική περίοδος που θα διαρκέσει έως τους θερινούς αγώνες πρωταθλήματος της ΚΟΕ στο τέλος του Ιουνίου. 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία

Ανδρέου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου